ERITYISAVUSTUS -vähävaraisten seuratuki

20.8.2020

Avustushaun ohje ja lomake

Saatekirje erityisavustuksen hakijalle 
 
Pieksämäen kaupunki ja kuusi paikkakunnan urheiluseuraa ovat saaneet 10 000 euroa hanketukea vähävaraisten perheiden lasten urheiluharrastusten mahdollistamiseksi. 
Kaupunki jakaa hanketuen seuroille erityisavustuksena ja seurat jakavat tuen edelleen perheille. 
 
Millaiseen toimintaan avustusta voi saada? Avustus on tarkoitettu 7–15 -vuotiaiden lasten ja nuorten urheiluseuratoimintaan. Avustuskelpoista toimintaa on normaali seuratoiminta ja harrastamisen tulee olla viikoittaista ja ohjattua liikuntatoimintaa. 
Avustusta ei voi saada urheiluvälineisiin, kilpailumatkoihin, muihin kilpailukuluihin tai leirien kustannuksiin. Myöskään seuran hallintokulut ja kaupallinen toiminta eivät ole avustuskelpoista toimintaa. 
 
Mitkä lajit ja seurat kuuluvat erityisavustuksen piiriin Pieksämäellä? Avustusohjelmassa on mukana kuusi seuraa Pieksämäeltä: SaPa, PiSaBa, PiPS, Pikadon, Pikadorit ja Anola Golf 
 
Kuinka paljon avustusta voi saada? Avustuksen maksimimäärä on 50 euroa / kk / henkilö. 
 
Kenelle avustus on tarkoitettu? Avustus on tarkoitettu perheille, joilla on haasteita rahoittaa lasten liikuntaharrastuksia. Avustustarve voi aiheutua työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta, yksinhuoltajuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavasta syystä.  
 
Milloin avustusta voi saada? Avustusta voi saada vuoden 2020 ajan. Hakuaika on 1.2. – 31.10.2020. 

 

Asiasta voi olla yhteydessä Timo Hänniseen 050 345 4553

- liitteenä lomake

- lähetä täytetty lomake timo.hanni@gmail.com

 

27.8.2020  SÄHKÖISESSÄ LOMAKKEESSA OLI HÄIRIÖITÄ, NYT PITÄISI TAAS TOIMIA.

LOMAKKEEN VOI MYÖS TULOSTAA, TÄYTTÄÄ JA TOIMITTAA  TIMON POSTILAATIKKOON OSOITTEESEEN EMÄNNÄNTIE 5 B 8. Voit tehdä myös vapaamuotoisen hakemuksen, jossa ilmenee samat asiat.